Veldhandbal Toernooi

update: 5 maart 2016

HEUVELLAND VELDHANDBAL TOERNOOI 2016.

Het 17e Heuvelland Veld Handbal Toernooi zal plaatsvinden op ZONDAG 11 SEPTEMBER 2016 op de accommodatie van vv WDZ (Bocholtz).

Ook dit jaar kan er ingeschreven worden van E jeugd t/m Senioren en recreanten. Zowel jongens als meisjes en dames en heren.

Het inschrijfformulier zal begin mei HIER geplaatst worden.

Wilt u al informatie, neem dan contact op met Huub Senden

Kijk voor foto's en reportages van voorgaande jaren onder de tab 'foto's en video's'

Klik HIER voor de eindstanden van 2015

GESLAAGD TOERNOOI. Het 16e Heuvelland Veld handbal toernooi is zeer goed verlopen. Ook de samenwerking met vv Zwart-wit'19 uit Eys was voortreffelijk.

Dank allemaal voor jullie inzet, zeker ook onze vele vrijwilligers, de gastvereniging Esia én de dames en heren scheidsrechters.

DE ORGANISERENDE VERENIGINGEN ZIJN: Adio, Esia, Juliana, MenG Optimo, Margraten en Olympia.

HOOFDSPONSOR